Před Vánoci se inspirace hodí více než kdy jindy. Proto jsme dali hlavy dohromady a sepsali tipy na dárky, které udělají radost vašim nejbližším a vejdou se do chytré poštovní schránky PostCube. Jaké zajímavé vánoční dárky doporučujeme pro muže, manželku, dědečka, děti nebo třeba domácí mazlíčky? Mrkněte na naše nápady a inspirujte se!

Vánoční dárky do univerzální PostCube

Chytrá poštovní schránka PostCube v univerzální velikosti M má rozměry 50 × 50 × 60 cm a vejde se do ní 90 % běžných zásilek. Pokud tedy zrovna nekupujete jako vánoční dárek dvoumetrové lyže, bez problému se vaše objednávky do PostCube vejdou.

Jak se doručuje do PostCube?

Pro příjem zboží stačí kurýrovi poslat jednorázový odkaz pro otevření PostCube. Výhodou je, že nemusíte být doma a čekat na zásilku, až přijde. Ochotný kurýr vaši objednávku doručí bez problému odkudkoliv. Jak box funguje?

U některých dopravců (např. Liftago) už dokonce nemusíte dělat vůbec nic. Sami vám balík do PostCube doručí.

Vánoční dárky pro muže

Čím pod stromeček obdarovat muže, aby měl z dárku opravdovou radost? Moc dobře víme, že vybrat vánoční dárky pro muže není úplně snadné, a tak jsme pro vás zkusili nějakou inspiraci najít. Posvítili jsme si jak na vánoční dárek pro přítele nebo manžela, tak i na vánoční dárky pro dědu, tatínka a kamaráda.

Dárky pro přítele
  • Hebké trenýrky Under Armour – nemusí to být sportovec, to neskutečné pohodlí je fajn při jakékoliv příležitosti. Na první pohled možná obyčejný vánoční dárek pro přítele, ale opak je pravdou.
  • Lego pro velké kluky – postavit takové lamborghini vyžaduje trpělivost, ale ta radost, kterou bude mít váš milý – jako malý kluk!
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 862d8fade48bf74718ed2addd2f41f32.jpg.
LEGO® Technic 42115 Lamborghini Sián
Dárky pro manžela
Dárky pro tatínka
Klub pánů z Ponožkovic Duben ’20
Dárky pro dědu
Dárky pro kamaráda/bratra
  • Šperky Gravelli – šperk z betonu? Proč ne! Manžetové knoflíčky nebo prsteny vypadají luxusně a tvrdě, jako pravý muž.
  • Švihadlo ze Švihej.cz – bude to makačka, ale taky věříme, že nezůstane jen u pouhého skákání a obdarovaný se pustí také do triků.

Dárky pro ženy na Vánoce

Říká se, že pro ženy je jednoduché vybrat narozeninový i vánoční dárek. Někdy vám ale zkrátka inspirace může dojít. Připravili jsme proto tipy na vánoční dárky pro ženy, které jim padnou do noty. Věnujte jim pod stromeček něco výjimečného, jako jsou ony samy. A do PostCube se to samozřejmě všechno vejde.

Dárky pro přítelkyni
Meditační polštář ptáci (Šaralí) – starorůžový
Dárky pro manželku
  • Luxusní bio kosmetika Zuii – vánoční dárek pro manželku, který mají ve své výbavě také profesionální vizážisté. Australská značka dbá navíc na přírodní složení, které prospívá pleti a neškodí přírodě.
  • Spodní prádlo Etam – nemusí zůstat jen u sexy spodního prádla, velkou radost jistě také vyvolá měkoučký župan a pyžamo, hřejivé papuče nebo pohodlné domácí oblečení. Vzorovanými punčocháči z Calzedonia.com/cz/ rovněž nešlápnete vedle.
Dárky pro maminku
  • Přírodní kosmetika z Havlíkovy apoteky – tato kosmetika je víc než zkrášlování pleti a těla. Svou nádhernou vůní a účinky pohladí i na duši.
  • Bachovy květové esence – v ostravském centru fyzického a duševního zdraví Sakura Clinic vám namíchají blahodárné esence na míru vaší životní situaci. Tento vánoční dárek udělá mamince radost dlouhodobě. V Sakura Clinic si můžete objednat také minerální výrobky, knihy nebo bylinné směsi.
Elixír mládí a krásy (Havlíkova apoteka)
Dárky pro babičku
Dárky pro kamarádku/sestru
  • Barevné oblečení z Pura Vida – je jedno, zda vyberete sportovní podprsenku, legíny, teplou mikinu nebo vtipný batůžek, dobrá nálada je zaručena.
  • Dřevěné šperky od GibonTom – jedinečná kolekce šperků je kombinací dřeva a pryskyřice. V nabídce mají ale také krásné nástěnné hodiny nebo dřevěné motýlky.
Dřevěné šperky GibonTom

Vánoční dárky pro děti

Vánoční dárky pro domácí mazlíčky

Rádi byste o Vánocích udělali radost i svému pejskovi, kočičce nebo jinému zvířátku? Třeba vás osloví tipy na dárky pro mazlíčky na alza.cz nebo produkty na největším českém e-shopu pro mazlíčky – Spokojenypes.cz.

Dokas pamlsky tyčinky z hovězí kůže a kachního masa

Originální vánoční dárky

  • Mikaglass (LeonaGlass) – pro tento rok už mají bohužel stop stav, ale příští rok můžete udělat radost nejen na Vánoce, ale také k narozeninám či k výročí skleničkou se skleněnou figurkou uvnitř.
  • Misky z pravého kokosu – kokosové misky na müsli, ovoce, kaši, těstoviny a další dobroty. A k tomu zero waste produkty a přírodní kosmetika.
  • Tvorba od terez.art – tady není o originalitě pochyb. Nádherná pexesa, sešity, přáníčka nebo plecháčky vždycky potěší.
Kokosové misky ORIGINAL M

Originální dárek pro obchodní partnery – za lahodné arašídové a ořechové krémy od značky BIG BOY vám vaši klienti utrhnou ruce! Tak výborné jsou.

BIG BOY® JARMILLA

Ještě nemáte svou PostCube?

Nečekejte ve vánočním šílenství na kurýra a vyzvedněte si své zásilky, až se vám to bude hodit. Třeba poté, až si v klidu vypijete domácí svařák nebo se vrátíte s dětmi z příjemné zimní procházky. Už žádný předvánoční stres!
Nebo pořízením PostCube udělejte radost svým rodičům či prarodičům, aby hned nemuseli běžet za kurýrem, když zazvoní. Oblá schránka vypadá skvěle u domu a hranatá PostCube se hodí jak k domu, tak do tzv. hnízda u vchodu do bytového domu.

Objednat PostCube

Máte nějaké otázky? Neváhejte se nás zeptat ► info@postcube.cz nebo +420 739 304 189

Zanechte zde svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co děláme na Instagramu?