Už nějaký ten pátek žijeme ve zvláštní době, která je plná opatření a nejistoty. Covid zkrátka není příjemný společník a když to jde, je dobré se mu vyhnout. Jednou z cest je bezpečné a zároveň pohodlné bezkontaktní doručení zásilek přes chytrou poštovní schránku PostCube. Díky ní se nemusíte zbytečně potkávat s neznámými lidmi, jako je právě kurýr, který se u vás s předvánočními zásilkami otočí i několikrát za týden.

Chytrá poštovní schránka PostCube – co to je a jak funguje

S PostCube nemusíte čekat na kurýra a svou zásilku si můžete vyzvednout, až se vám to hodí. Její princip je velmi jednoduchý.

Ková schránka funguje přes Bluetooth, nepotřebuje kabel ani připojení k internetu. Pro příjem zboží jen kurýrovi pošlete jednorázový odkaz pro otevření PostCube a u některých dopravců (např. Liftago) nemusíte dokonce dělat vůbec nic.
A jak si vyzvednete balík ze své PostCube? Stačí, když v aplikaci ve svém telefonu otevřete poštovní schránku a zkontrolujete její obsah.

Bezkontaktní zásilka chrání vás i kurýra

přepravce a odběratele. Výhodou je, že díky bezkontaktní zásilce se tyto dvě strany nemusí vůbec potkat. A přesně tak funguje doručování do PostCube.
Ideální varianta, jak se chránit před covidem, zpříjemnit rozvážky objednávek kurýrům a zároveň si s klidem vyzvednout každý doručený balík. Netrpělivé vyhlížení kurýra v tomto případě zcela odpadá! Balík na vás totiž počká v chytré poštovní schránce, až si jej vyzvednete. Třeba o půlnoci nebo o víkendu.

Ještě nemáte svou PostCube?

Nechte koronavirus za dveřmi a vyzvedněte si své zásilky, až se vám to bude hodit, a bez toho, aniž byste se setkali tváří v tvář s kurýrem. Tenhle způsob doručování vám ušetří spoustu nervů.

Objednat PostCube

Máte nějaké otázky? Neváhejte se nás zeptat ► info@postcube.cz nebo +420 739 304 189

Zanechte zde svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co děláme na Instagramu?