Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam at arcu Instalaci PostCube zvládnete svépomocí, nebo ji můžete přenechat našemu zkušenému montážnímu týmu, který vám chytrou schránku během chvilky ukotví přesně tak, jak potřebujete. Vybrat si můžete ze tří způsobů montáže. Jak postupovat, když se do montáže pouštíte na vlastní pěst?

Kolik místa pro PostCube vyčlenit

Nabídku chytrých schránek postupně rozšiřujeme o různé velikosti. Vedle univerzální velikosti M (50 × 50 × 60 cm), budou v základu čtyři rozměry. Podle toho se můžete rozhodnout, zda svou PostCube umístíte volně kolem domu na betonovou dlaždici, připevníte pomocí držáku na stěnu domu nebo zda ji například zabudujete přímo do vašeho plotu.

Alternativní sady virtuálních boxů o rozměrech:
125 x 500 x 600 mm
250 x 500 x 600 mm
500 x 500 x 600 mm
500 x 1000 x 600 mm
500 x 1000 x 1200 mm
( v x š x h)

U tzv. hnízda u vchodu do domu nebo firmy záleží na tom, kterou variantu z předpřipravených sestav si vyberete.

První způsob: instalace PostCube na betonový základ

Přijímání i odesílání zásilek by mělo být pohodlné. Svou PostCube proto můžete posadit na stojnou nohu vysokou 65 cm. K dostání jsou dvě varianty, které můžete připevnit buď na betonovou dlaždici nebo patku:

Základem je pro svou PostCube vybrat vhodné umístění na rovném a pevném podkladu s dostatečným prostorem pro otevírání dvířek a pohodlné používání. Až pak můžete přejít k dalším bodům.

Montáž chytré schránky na betonovou dlaždici

PostCube na betonové dlaždici
  1. Do připravených otvorů v betonové dlaždici, vložte šrouby a na ně nasaďte nohu spolu s podložkami. Nakonec použijte matice a vše přišroubujte. Dlaždici zakoupíte na našem e-shopu, kde je však cena ovlivněna vysokým poštovným. Alternativním řešením je nákup levnější gigantické dlaždice, do které si sami vyvrtáte čtyři otvory pro upevnění PostCube.
  2. Posaďte chytrou schránku na stojnou nohu a přišroubujte ji pomocí torx šroubů.

Potřebné nářadí: šestihranný klíč nebo golu a torx šroubovák pro utáhnutí šroubů. Spojovací materiál je součástí sady.

Dlaždice se skládá ze dvou vrstev a je vyrobena moderní technologií vibrolisování. Díky tomu jí neublíží žádné rozmary počasí ani silný mráz.

Ukotvení PostCube chemickou kotvou do betonové patky

PostCube na betonové patce
  1. Betonovou patku můžete zhotovit odléváním betonu do předem vyhloubené díry v zemi zpevněné bedněním, nebo zakoupením tzv. ztraceného bednění z velmi pevného betonu ve stavebninách, které vyplníte suchým betonem neboli rychlým kotevním betonem, zalijete vodou (z konve s kropítkem nebo hadicí s roztřikovacím nástavcem s jemným vodním paprskem), zarovnáte hladítkem a necháte zatvrdnout (zhruba dva dny).
  2. Následně do betonové patky vyvrtejte čtyři díry pro upevnění stojné nohy, díry vyčistěte a natlačte do nich chemickou maltu. Ihned poté do otvorů vtlačte závitové tyče o průměru M8 a nechte vytvrdnout.
Betonová patka

3. Na závitové tyče postavte stojnou nohu a upevněte vhodnými maticemi.

4. Posaďte chytrou schránku na stojnou nohu a přišroubujte ji pomocí torx šroubů.

Chemická kotva je rychletvrdnoucí polyesterová nebo vinylesterová pryskyřice obsahující cement. Hodí se pro upevnění předmětů do zdiva nebo betonu a naopak je nevhodná pro použití do dřeva a měkkých materiálů.

Potřebné nářadí: lopata (rýč), metr, vodováha, stěrka, vrtačka pro vyvrtání čtyř otvorů pro šrouby, šestihranný klíč nebo golu a torx šroubovák nebo imbus pro utáhnutí šroubů. Spojovací materiál pro montáž PostCube ke stojné noze je součástí sady.

Druhý způsob: upevnění PostCube na zeď nebo na plot

PostCube na zdi

Na volné místo na stěně domu přivrtejte držák na zeď a na něj vhodným spojovacím materiálem (podle typu podkladu) přichyťte PostCube. Postup pro umístění chytrého boxu na plot je téměř totožný.

V případě, že máte menší zahradu, ušetří vám držák cenné místo kolem domu a přitom kurýrovi umožní jednoduše doručit zásilku do vaší chytré schránky. Držák je možné použít pouze s hranatou PostCube.

Držák lze rovněž zabudovat přímo do širokého plotu nebo zdiva domu a chytrou schránku tak z velké části skrýt a ušetřit prostor kolem domu.

Třetí způsob bez starostí: kompletní instalace PostCube montážním týmem

Nechce se vám instalací PostCube trávit čas? O kompletní instalaci samostatné PostCube se může postarat náš montážní tým. Stačí, když při objednávce zvolíte, zda máte zájem o základní nebo individuální balíček (bod č. 5). Následně vás kontaktuje naše zákaznická podpora a domluví s vámi termín montáže a další podrobnosti.

Instalaci hnízda (více PostCube vedle sebe a na sobě) u vchodu do domu nebo firmy provádí z hlediska bezpečnosti náš specializovaný montážní tým. Cena montáže závisí na lokalitě a počtu chytrých boxů.

Zajímá vás něco dalšího ohledně montáže PostCube?

Kontaktujte nás ► info@postcube.cz nebo +420 739 304 189.

Ještě nemáte svou PostCube?

Ušetřete si starosti s čekáním na kurýra a jednu si pořiďte ► Objednat PostCube.

Zanechte zde svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co děláme na Instagramu?